VIDEO: Parcul fotovoltaic al companiei Rombat, cu peste 5.500 de module, aproape gata

Compania Datacor anunță că va finaliza în curând lucrările la parcul fotovoltaic cu peste 5.500 de module al companiei Rombat, cea mai mare investiție în regim de prosumator din Transilvania.

”Proiectul de implementare a unei centrale fotovoltaice cu putere instalată de 4,27 MWp, la ROMBAT Bistrița, se apropie de finalizare. Suntem la stadiul de montare a ultimelor panouri și urmează partea de punere în funcțiune“, au transmis reprezentanții Datacor, care prezintă o serie de imagini din timpul lucrărilor.

În toamna anului trecut, Rombat, lider în producția de acumulatori auto, și Datacor, furnizor regional de soluții integrate în domeniile energiei solare, comunicațiilor și infrastructurii, au anunțat o colaborare strategică pentru dezvoltarea unui parc fotovoltaic de 4,2 MW, marcând astfel cea mai mare investiție în regim de prosumator din Transilvania.

Compania Rombat a obținut finanţare prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) pentru un astfel de proiect care prevedea construcţia unui parc fotovoltaic cu 5.538 de module fotovoltaice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!