VIDEO: S-au călcat în picioare pentru o porție de 10 lei, plătită de Consiliul Județean! Peste 6.000 de porții de mâncare GRATIS, de 1 Decembrie! Costul distracției: 110.000 de lei: mâncare, muzică pentru copii și foc de artificii cu Radu Moldovan în prim-plan!

De Ziua Națională a României, Consiliul Județean a pregătit o serie de evenimente, pe placul președintelui PSD! În cele 2 mandate de președinte la CJ, Radu Moldovan a finanțat fasolea cu cârnați oferită “GRATIS” cetățenilor prezenți la defilare!

Accesul la porția de mâncare s-a realizat pe baza unui tichet tricolor, împreună cu o INVITAȚIE inscripționată cu numele președintelui CJ: Emil Radu Moldovan. Tichetele de fasole s-au eliberat pe infrastructura de partid: lideri ai pensionarilor, șefi de scară, președinți de asociații de locatari sau Sindicate.

Peste 6.000 de porții de mâncare au fost puse la dispoziție, pe bază de tichete!

https://www.facebook.com/ziardebistrita/videos/2712360075525180/

 

Schemele PSD-iste au ținut! Pietonalul a fost arhiplin de 1 Decembrie!

Pietonalul a fost arhiplin de 1 Decembrie. Vremea însorită a făcut ca bistrițenii să vină în număr mare la parada mlitară, după care s-au îmbulzit la tarabele unde se servea mâncare. Au existat câteva tarabe unde s-a putut cumpăra mâncare contra-cost. Majoritatea cetățenilor care au prezentat tichete GRATIS au referat să-și ducă acasă mâncarea. Au fost puse la dispoziție doar câteva mese și majoritatea au servit porțiile de mâncare stând în picioare sau pe bordură!

În timp ce-au servit mâncarea GRATIS, bstrițenii au avut parte și de un spectacol folcloric susținut de Ansamblul Profesionist Dor Românesc al Centrului Județean de Cultură Bistrița-Năsăud.

S-au servit 2 feluri de mâncare, pe bonuri:

– fasole cu cârnați
– varză călită + carne.

 

ziar de bistrita 1 decembrie

ziar de bistrita 1 decembrie

ziar de bistrita 1 decembrie

ziar de bistrita 1 decembrie

ziar de bistrita 1 decembrie

ziar de bistrita 1 decembrie

ziar de bistrita 1 decembrie

ziar de bistrita 1 decembrie

ziar de bistrita 1 decembrie

Pentru organizarea zilei de 1 Decembrie, autoritățile județene au alocat un buget de 110.000 de lei: 80.000 de lei pe mâncare și 20.000 de lei pe muzică! Focul de artificii costă încă 10.000 de lei!

DJ Radu Moldovan plus Cristian Niculae! Bucurie pentru copii, la spectacolul de 4.000 de euro finanțat de Consiliul Județean!

Seara a avut loc un spectacol pentru copii, plătit cu 4.000 de euro din banii Consiliului Județean! Șeful PSD a aprins luminițele de Crăciun, în Piața Petru Rareș! A fost full de părinți și copii, veniți special la spectacolul Trupei FUNTASTACI!

Focul de artificii a costat 10.000 de lei, bani alocați din bugetul județului!

ziar de bistrita 1 decembrie

ziar de bistrita 1 decembrie

Pentru ca schemele comuniste să fie complete, primarul PSD Ovidiu Crețu va aprinde luminițele în tot orașul, abia la câteva zile distanță de Radu Moldovan (care a ales să aprindă luminițele în data de 1 Decembrie, în fața instituției pe care o conduce, respectiv Consiliul Județean)….

2 comments

  1. Ce confederatie sindicala din Bistrita nasaud?
    Nu exista asa ceva.
    Poate patroana de la casa Bistriteana care este șefa auditului din CJ.
    Sau poate lidera de sindicat de la CJ, care era in fruntea mitingului de la București al psd.

  2. ecologistu . nr 2

    Acestia sunt votantii pesedeului ! Mananca aceasi portie ca si dragnea de la Rahova ! Rusine !

error: Content is protected !!