VIDEO: Trei traficanți de droguri, reținuți în urma perchezițiilor efectuate în mai multe județe

Trei persoane bănuite de trafic de droguri au fost reținute în urma perchezițiilor efectuate marți în mai multe județe din țară, inclusiv în Bistrița-Năsăud.

Potrivit unui comunicat de presă al DIICOT, în sarcina inculpaților s-a reținut că, ”în perioada 2022 – iulie 2023, au comercializat, în mod repetat, consumatorilor de pe raza județului Cluj și a județelor limitrofe, droguri de risc și mare risc, cu sume cuprinse între 100 și 500 lei pentru o doză”.

În urma celor 44 de percheziții domiciliare efectuate pe parcursul zilei de marți în județele Cluj, Mureș, Bihor și Bistrița-Năsăud, au fost identificate și ridicate sumele de 188.423 lei și 3.784 euro, cantitatea de 255 de grame drog de mare risc 3 – CMC, 12 cutii, flacoane și blistere cu steroizi, 3 grindere cu urme de materie vegetală, plicuri cu urme de substanță, mai multe ustensile folosite pentru consumul de droguri, cu urme de substanță, 26 de telefoane mobile, 2 tablete, 16 ceasuri, 1 DVR și 2 arme, una cu glonț și una de tip airsoft.

În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Tribunalului Cluj cu propunerea de arestare preventivă inculpaţilor, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, cu sprijinul polițiștilor din cadrul polițiștilor brigăzilor de combatere a criminalității organizate Oradea, Timișoara, Mureș, Alba, serviciilor de combatere a criminalității organizate Bistrița – Năsăud, Sălaj, Maramureș, Arad, Satu Mare, inspectoratelor de poliție județene Cluj și Bistrița – Năsăud.

La activități au participat și jandarmii grupărilor mobile de jandarmi Cluj și Mureș și Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor.

FOTO/VIDEO: DIICOT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!