VIDEO: Un angajat a fost FILMAT în timp ce TRÂNTEA pe jos bucăți de carne, care ulterior ajungeau în farfuria clienților! Metodă inedită pentru decongelat pui!

Un flmuleț realizat pe ascuns  a stârnit revoltă în mediul on-line! Din filmarea realizată de la etajul unei clădiri se vede un angajat al unui Restaurant din zona drumului de centură, care decongela pui într-un mod original: îi trântea de pământ.

Bucățile de carne astfel decongelate urmau a fi preparate de personalul din bucătărie! Atitudinea acestui angajat poate aduce prejudicii de imagine restaurantului cu pricina.

Mesajul celui care a distribuit filmulețul: „Vă poftesc la o pulpă de pui, la Restaurant Ardealul!

După 15 minute în care a avut sute de distribuiri, filmulețul a fost scos de pe facebook! 

One comment

  1. Nu-i prima data cand la Bistrita se intampla astfel de lucruri dubioase. S-a mai intamplat prin 2014, cand dupa desfiinţarea târgului de vite de la Viisoara si transformarea lui intr-un fel de zonă de agrement, unde primarul Cretu a expediat „Zilele orasului” , un „comerciant” de mici spala gratarul cu o matura inmuiata in apa murdara din baltoacele formate dupa ploaie.Vezi: https://www.youtube.com/watch?v=dLR4vzBQZE8

error: Content is protected !!