VIDEO: S-a DESCHIS Gen. Grigore Bălan! Vezi cum arată strada! Așa va fi toată Bistrița, după ce-i gata Linia Verde!

Strada General Grigore Bălan a fost FINALIZATĂ după turnarea ultimului strat de asfalt! Apoi, strada a fost trasată și după cum se observă în imagini s-a creat o linie specială pentru autobusele electrice.

Lucrările au fost complexe și au decurs greu deoarece s-a dispus înlocuirea conductelor de utilități (apă, canal, gaz, curent, internet).

Administrația Crețu a omis să cuprindă în proiect aceste lucrări și a fost nevoie de sume suplimentare de la bugetul local pentru realizarea lor.

Încă se lucrează la trotuare!

Pe strada Grigore Bălan se lucrează la reabilitarea trotuarelor, prin montarea dalelor de beton. De menționat că modernizarea trotuarele NU a fost cuprinsă în proiectul Linia Verde și a fost nevoie de documentație suplimentară și de alocări bugetare pentru realizarea acestora.

Firma MIS Grup e OBLIGATĂ să închidă proiectul în 2 luni!

La Linia Verde se lucrează pe mai multe fronturi iar compania MIS Grup TREBUIE să închidă șantierele până la finalul anului în curs.

În caz contrar, lucrările ce vor rămâne de executat NU se vor mai realiza cu bani europeni, ci cu sume de la bugetul local…

2 comments

  1. Dale puse în valuri ,lucrări de slaba calitate pe trotuarul Indepenfentei porțiunea dintre str.St.O Iosif și Al Odobescu ,cu denivelări și distanțare între placi cine răspunde de calitatea lucrării f prost executata??

  2. Linie …speciala!!! Dar ce- dracu-s autobuzele astea ,trenuri ?????? Nu pot circula si masinile?: suntem cretini
    ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!