VIDEO: Ziua porților deschise, la LEONI! Managerul Sorin Ghiță: „Nu am planificat o plecare din zonă și NU fac bine firmei asemenea informații! Avem viitor promițător!” Leoni are 7.600 de angajați și face angajări la foc automat: are nevoie de 1.000 de oameni!

Compania Leoni a sărbătorit astăzi 15 ani de activitate, ocazie cu care s-a organizat Ziua Porților deschise. În cadrul acestui eveniment a fost prezentată linia de producție a cablajelor realizate la Bistrița pentru firmele cu care Leoni are contracte. Sorin Ghiță, managerul Leoni Bistrița a prezentat fluxul tehnologic: practic, s-au parcurs toate etapele: de la tăierea materialelor, asamblare și până la împachetare. Fabrica a avut activitate restrânsă, deoarece muncitorii se aflau la Viișoara, unde compania a organizat concerte, tombole și concursuri, la 15 ani de activitate.

În domeniul resurselor umane, Leoni a dezvoltat un întreg circuit și oferă instrucție și școlarizare persoanelor care doresc să se angajeze, plus posibilitatea de a progresa în carieră.

 

 

Leoni face angajări: are nevoie de 1.000 de oameni! 

 

„Să NU uităm că tot ce ați urmărit aici astăzi necesită forță de muncă fără calificare. Noi oferim loc de muncă oricărei persoane care dorește să vină la noi să lucreze Ați văzut ce condiții am dezvoltat special pentru a putea să-i învățăm pe colegii noștri să se adapteze la necesitățile procesului tehnologic. ” – a declarat Sorin Ghiță, managerul companiei Leoni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În cursul zilei de astăzi, fabrica Leoni a fost vizitată de mai multe grupuri de oameni, cărora li s-au prezentat liniile de producție. La întâlnirea de astăzi au fost prezenți și prefectul Ovidiu Frenț și Ciprian Ceclan, subprefect al județului. La această oră, Leoni are aproximativ 7.600 de angajați și ar mai avea nevoie de 1.000 de oameni, după cum a decarat Sorin Ghiță, managerul companiei.

error: Content is protected !!