Aquabis: A fost finalizată evaluarea ofertelor pentru lucrările de reabilitare și extindere a rețelelor de apă și canalizare din Bistrița!

Aquabis a dat în judecată comuna Telciu

Compania Aquabis SA a anunțat, vineri, că a fost finalizat etapa de evaluare a ofertelor depuse în cadrul procedurii de licitație publică pentru execuția lucrărilor de reabilitare și extindere a rețelelor de apă și canalizare din municipiul Bistrița.

”Aquabis SA informează locuitorii municipiului Bistrița cu privire la faptul că astăzi, 19.01.2024, comisia de evaluare a ofertelor pentru contractul de lucrări CL2 “Extindere și reabilitare rețele de alimentare cu apă și canalizare în UAT Bistrița” a finalizat raportul procedurii și a transmis comunicările către participanți”, a transmis Aquabis SA într-un comunicat de presă.

Dacă nu vor exista contestații, contractul cu compania declarată câștigătoare va fi semnat la începutul lunii viitoare.

”Dacă în perioada următoarelor 10 zile, conform prevederilor Legii 101/2016, nu se vor depune contestații la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, se va proceda la semnarea contractului cu ofertantul declarat câștigător, în perioada 5-9 februarie 2024”, a adăugat Aquabis SA.

În ultima perioadă, pe marginea acestui subiect au existat discuții aprinse, atât președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, cât și primarul Bistriței, Ioan Turc, dar și conducerea Aquabis ieșind cu declarații publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!