În perioada 16 – 18 noiembrie, pe pietonalul Liviu Rebreanu din Bistrița se va desfășura un festival cu totul altfel decât cele cu care ați fost obișnuiți până acum. Micii, grătarele, carnea de porc dispar din peisaj, iar locul lor va fi luat de bunătăți precum: dorada, raci, calamari, caracatiţă, creveţi, scoici, midii, rapane, homari, paella, hamsii, guvizi.
La Festivalul Mediteranean veți avea ocazia să gustați din produse precum cele din concediile petrecute în Spania, de exemplu.
Potrivit organizatorilor, în cele trei zile de festival, programul va fi între orele 12:00 – 20:00, timp în care bucătarii vor găti o gamă variată de preparate din fructe de mare. Nu va lipsi celebra paella, gătită după o rețetă tradițională din inima Spaniei.
Acest festival se bucură deja de un imens succes în Cluj-Napoca, Craiova şi Buzău.
Furnizorii de servicii din cadrul evenimentului sunt: Le Oac Oac Bistro, The Street FOOD Lobster, Caravana Racilor, Paella Espana şi Delicii Turceşti.