Doliu la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” din Bistrița, unde învăța Erik Ștefoi, tânărul decedat în accidentul de la Petriș

Doliu la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” din Bistrița, unitate de învățământ unde studia Erik Ștefoi, tânărul decedat în teribilul accidentul de la Petriș.

De astăzi holurile liceului păstrează doar ecoul pașilor tăi, dragul nostru Erik Ștefoi! Drum lin în lumina dimineții anilor tăi!”, a transmis conducerea Colegiului Național ”Andrei Mureșanu”.

Pe zidul din fața unității de învățământ, colegii lui Erik Ștefoi au aprins lumânări și au adus flori în memoria tânărului.

Erik Ștefoi și-a pierdut viața marți seara în urma unui accident produs pe un drum forestier din comuna Cetate. Acesta va fi condus pe ultimul drum vineri, 24 mai, de la ora 12:00, slujba de înmormântare urmând să aibă loc la capela de pe strada Tărpiului.

Alte șapte persoane au fost rănite în accidentul de marți seara, fiind în acest moment internate la unități medicale din Bistrița, Cluj-Napoca și Timișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!