Licitație de peste două milioane de euro, pentru construirea unui bazin de înot în Sângeorz-Băi, lansată de CNI

Compania Națională de Investiții (CNI) a demarat procedura de licitație publică pentru execuția lucrărilor de construire a unui bazin de înot în orașul Sângeorz-Băi. Investiția se ridică la circa 13 milioane de lei, mai bine de 2 milioane de euro.

Potrivit anunțului postat în Sistemul Elecronic de Achiziții Publice, termenul limită până la care companiile pot depune oferte este 27 noiembrie 2020, urmând ca după această dată să fie analizate ofertele și să se stabilească un câștigător al licitației.

Proiectul intitulat ”Bazin de înot acoperit, strada Crinilor, nr4/A, oraş Sângeorz-Băi, judeţul Bistriţa-Năsăud” a fost gândit pentru realizarea şi dezvoltarea unei infrastructuri de agrement în oraşul Sângeorz-Băi.

Pe lângă acest obiectiv, administraţia locală intenționează să amenajeze alte două bazine exterioare, astfel încât întreaga zonă să devină un Complex de Agrement pentru locuitorii Văii Someşului.

2 comments

  1. Ar fi bun un azil de bătrîni un dispensar nu bazin de inot

  2. prof. Florin I. Bojor

    Licitația asta trebuia să fie acum 30 de ani, dar politicienii pe care i-am avut au fost orice, numai lideri și administratori NU…

error: Content is protected !!