Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, Sorin Grindeanu și Lucian Bode ajung vineri în Bistrița-Năsăud

FOTO: www.newsweek.ro

Premierul României, Marcel Ciolacu, președintele Senatului, Nicolae Ciucă, ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, și vicepreședintele Camerei Deputaților, Lucian Bode, efectuează vineri o vizită în judeţul Bistrița-Năsăud.

Demnitarii vor ajunge la Beclean, unde alături de președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, și de primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, vor vizita varianta de ocolire a orașului. De asemenea, de la ora 12:00, vor susține și o conferință de presă.

Varianta de ocolire a orașului Beclean a fost deschisă circulației la data de 1 decembrie 2023. Aceasta are o lungime de aproape 1,2 km, cu parte carosabilă de 7 m și platformă de 10 m. Traseul variantei este în totalitate nou, se desprinde din DN 17 D la km 4+677 spre dreapta, traversează râul Someşul Mare şi se racordează la DN 17/ E 58 la km 27+505 spre stânga. Varianta are două benzi de circulație de 3,5 m fiecare și un acostament de 1,5 m, conform caracteristicilor pentru drumuri naționale europene de clasa tehnică III şi o viteză de 60-80 km/h. Pentru traversarea Someşului, între km 0+333,45 și 0+917,05 este realizat un pod pe grinzi cu 14 deschideri, în lungime de 583,60 m. La desprinderea din DN 17 D şi la racordarea variantei cu DN 17 sunt prevăzute sensuri giratorii. Constructori au fost asocierea CML.RO (lider de asociere), Dacia Faber SRL, Îndemânarea Prodcom, Test Prima SRL și DP Project SRL.

One comment

 1. După ce, cu mari eforturi, au rezolvat problema desemnării unui candidat din partea coalitiei PSD-PNL pentru functia de primar general al capitalei, Ciolacu, Ciucă, Grindeanu și Bode au nevoie de relaxare si vin in vizită la Beclean.
  Monstruoasa coaliție PSD-PNL nu a fost in stare să găsească un candidat de primar general pentru Bucuresti din propriile partide si au apelat la o solutie de compromis, care „după lupte seculare” s-a soldat cu desemnarea unui „independent” in persoana medicului Cătălin Cîrstoiu- director la Spitalul Universitar.
  Si asta după ce au fost anihilate ambitiile PSD-istei Gabriela Firea si ale liberalului Cătălin Burduja de a ocupa fotoliul de primar general al capitalei. Astfel, Gabriela Firea si Cătălin Burduja vor conduce campania electorală pentru alegerile locale pentru Bucuresti din partea coalitiei PSD-PNL si vor strînge semnăturile pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu, acest „Agamiță Dandanache” cum ar spune Caragiale.
  Din toată această tevatură iese Ciolacu si se laudă că „el” a găsit solutia salvatoate cu desemnarea lui
  Cîrstoiu: „Eu m-am săturat să văd explicaţii de ce nu se poate. Când se apropie alegerile, vin politicienii în faţa românilor şi încep să explice cum adversarii politici le-au tăiat aripile şi aveau o viziune şi voiau să facă multe.”
  Nu-i prima dată când Ciolacu în calitate de premier se crede buricul pământului si spune că el a făcut si a dres.
  Dupa ce România a câstigat procesul în dosarul Roșia Montană, fiind acuzat că a influientat tranzacțiile bursiere din Canada, printr-o posibilă manipulare a acțiunilor companiei Gold Corporation, Ciolacu a izbucnit în acelasi mod: „Adică eu câștig un proces și nu aduc o criză în România și o debusolare a sistemului fiscal și tot eu sunt acuzat că de ce-am câștigat? Chiar nu le e rușine?”.
  De asmenea, cu altă ocazie într-un discurs de la Satu Mare Ciolacu se pune tot pe el ca măgarul în fruntea turmei: „Nu mai pot să rabd să-i văd la televizor cum discută de unde bani pentru pensionari. Şi mă, măgarilor, oamenii ăia au construit România, oamenii aceia sunt părinţii şi bunicii noştri! Eu nu pot lăsa acei oameni să moară de foame, să nu aibă bani de medicamente!”
  Si exemplele ar putea continua.
  Napoleon Bonaparte spunea că “Prostul are un mare avantaj faţă de omul deştept: este întotdeauna mulţumit de el însuşi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *