PSD Bistrița, replică pentru Nicolae Pavelean: ”Vedeți că-i băgați la apă pe domnii Turc și Călin Stan”

Organizația PSD Bistrița i-a răspuns consilierului USR Nicolae Pavelean, după ce acesta s-a arătat nemulțumit de modul în care este gestionată situația deșeurilor în Bistrița și a cerut directorului ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, Cristian Niculae, președintelui Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, și primarului municipiului, Ioan Turc, să găsească soluții la această problemă. 

Domnului consilier Pavelean, aflat dual și la putere și în opoziție, un sfat: vedeți că-i băgați la apă pe domnii Turc și Călin Stan (viceprimarul Bistriței și colegul dumneavoastră de partid) pe subiectul mizeriei de la platformele de colectare a gunoiului. De ce? Simplu, pentru că domnul primar Turc, secondat de colegul Stan, ne anunțau victorioși încă de anul trecut, că se ocupă ei de amenajarea a 100 de insule ecologice în oraș, au cerut iar Consiliul Județean le-a transferat toate platformele semiîngropate. Aaa, că între timp din 100 au primit finanțare doar 10, este altă poveste. Că nu v-a durut gura să o promiteți și pe asta și să nu iasă. Deci, problemuța este în ograda voastră, pe la Primărie, nu prin alte părți”,  au transmis reprezentanții PSD Bistrița.

Social democrații au reamintit că platformele de colectare din Bistrița au fost transmise de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud municipalității.

Nicolae Pavelean: De câți ani au nevoie PSD și PNL ca să rezolve problema gunoaielor din Bistrița?

One comment

  1. No ma !
    1–0 PSD si USR insa gunoaiele raman.