Retailerul Pepco a deschis un magazin în OK Shopping Center

Retailerul polonez Pepco a deschis joi, 30 mai, un nou magazin în Bistrița, în centrul comercial OK Shopping Center, pe strada Drumul Cetății, numărul 85.

”Produse pentru întreaga familie și casă, de azi în Pepco Romania din OK Shopping Center Bistrita! Colecția de îmbrăcăminte și încălțăminte de vară, decorațiuni, jucării, articole pentru casă și câte și mai câte la prețuri HIT de mici vă așteaptă să le descoperiți de luni până duminică între orele 09:00 și 21:00. Cu o rețea de peste 450 de magazine în România și după mai bine de 20 de ani de muncă asiduă, Pepco Romania a devenit cel mai popular retailer de îmbrăcăminte pentru copii și un furnizor de top al produselor de decorare a casei. Noi le urăm mult succes!”, au transmis reprezentanții galeriei OK Shopping Center din Bistrița.

Pepco este un brand care face parte din Grupul Pepco. Compania se străduiește continuu să le ofere clienților săi – în special familiilor cu un buget limitat – tot ceea ce au nevoie pentru a-și echipa și înfrumuseța casele cu principalele categorii de articole de uz casnic, îmbrăcăminte și bunuri de primă necesitate. Retailerul a intrat pe piaţa din România în 2015.

Galeria comercială OK Shopping Center a fost inaugurată de omul de afaceri Marius Negrea în luna martie a acestui an.

One comment

  1. Tot în clădirea fără autorizație? 😁
    Aloooo, verifica cineva sau osa ne trezim a la sura dacilor?
    Mari sunt interesele, dar o crapă odată besica siv vor da mulți socoteala.
    No numa bine și tupeu maxim va dorește moșul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!