Vești despre starea de sănătate a șoferului de autocar implicat în accidentul din județul Sibiu

Șoferul autocarului implicat în accidentul produs la data de 24 iunie în județul Sibiu a ieșit din comă, au anunțat săptămâna aceasta reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. 

Starea pacientului în vârstă de 33 de ani s-a ameliorat. La momentul actual este conștient, cooperant și este pe drumul spre recuperare, însă nu se află încă în afara oricărui pericol. Este ținut sub atenta supraveghere a medicilor și primește în continuare tratament de specialitate”, au precizat reprezentanții spitalului din Sibiu, potrivit jurnaliștilor de la Turnul Sfatului.

Bărbatul de 33 de ani este originar din județul Bistrița-Năsăud. Accidentul în care acesta a fost implicat a avut loc la data de 24 iunie pe DN 1, km. 277+600m, la intrare în Porumbacu de Jos dinspre Avrig, într-o curbă largă, în condiții de carosabil umed.

În urma accidentului rutier, tânărul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu cu politraumatisme, în stare comatoasă şi intubat. Pacientul a fost diagnosticat de medicii UPU cu traumatism cranio-facial sever și traumatism toraco-abdominal cu ruptură de splină, pentru care s-a intervenit chirurgical. Zile întregi, starea de sănătate a acestuia a fost extrem de gravă la spital, pacientul prezentând multiple leziuni complexe la nivel cerebral și la nivelul craniului, contuzii pulmonare și fracturi costale multiple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!