Primarul Ovidiu Crețu a luat un premiu de la o societate obscură, deținută de un coleg din PSD. Societatea pentru Adinistrație Publică susține că în acest weekend, a organizat la Sibiu o gală în care edilul orașului nostru a luat premiul suprem: „Primarul anului în România”. De asemenea, Nicu Moldovan a luat și el un premiu pentru „Cel mai bun primar de oraş din România”
Mesajul care a infestat opinia publică a fost trimis sâmbătă seara prin SMS de purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița. A primenit terenul pentru vizitele lui Crețu din cartierele orașului, în speranța că va recupera din imagine.
Florin Bojor l-a abordat public pe primarul Bistriței care a fost încolțit și luat la întrebări. De asemenea cetățenii au reacționat și au cerut să justifice aceste distincții prin realizările din localitățile componente care sunt lipsite de utilități, asfalt și lăsate în paragină deși locuitorii plătesc impozite de oraș.
Acţiunile Reviste Române de Administrație Publică Locală (RRAPL) sunt deţinute de Negoiţă Constantin PSD-ist din Slobozia (35%) şi Chiriţă Ionel , liberal din Hârşova (30%.)
Realitatea Media, scria încă din 2014 depre țeparii ce l-au premiat pe Crețu
Mihai Sava, jurnalist de la Realitatea media scria în 2014 despre țepele puse la cale de revista-fantomă.
Aproape 200 de aleși din România, printre care și primarii de Roman și Târgu-Neamț, au fost înșelati cu 1.200 de dolari, de reprezentanții unei reviste care le-au luat banii, promițându-le că-i duc la specializare în SUA; lucru care nu s-a întâmplat. Printre păcăliți sunt și președinții de Consilii Județene sau angajați din Prefecturi.
Revista Romana de Administratie Publica Locala (RRAPL) apartine de SC Info Curier SRL, o firma de apartament din Brasov, infiintata in 2008. Această societate a preluat titlul și marca înregistrată a RRAPL de la fostul editor: Fundația Transilvania Expres, iar odată cu transferul mărcii și a titlului s-a făcut și transferul echipei redacționale și al arhivei, istoricului și al tuturor drepturilor privind RRAPL.
Laurentiu Leoreanu și Daniel Harpa au plătit câte 1.200 de dolari ca să participe la niște cursuri în America iar banii au fost dați reprezentanților Revistei Române de Administrație Publică Locală. În aceeași situatie mai sunt aproape 200 de funcționari din întreaga țară. Primarul de Târgu-Neamț va depune plângere la Poliție.
„Revista aceasta de administrație publică a organizat în țară mai multe cursuri in domeniu și avea credibilitate. Ni s-a spus că, pentru 1.200 de dolari, suma care reprezenta transportul, vom merge la un curs în SUA. Se întampla pe la jumătatea anului trecut. Am dat banii, o parte din propriul buzunar, o parte de la buget. Apoi nu s-a mai întâmplat nimic, iar la numărul lor de contact nu mai raspunde nimeni. În urmă cu vreo trei săptămâni am primit la Primărie o hârtie de la ei prin care își cereau scuze pentru situația creată și că a fost o încurcătură. Ne spuneau că vom primi banii înapoi, dar nu s-a întâmplat acest lucru. Voi depune plângere la Poliție, cel mai probabil săptămâna viitoare, după ce mă voi consulta și cu juriștii noștri”, declara în 2014 Daniel Harpa, primarul orașului Târgu-Neamț.
În perioada țepelor, Nicu Moldovan a fost dus în America de firma-fantomă, care după 2 ani i-a dat și lui premiu „de campanie!”
Într-un final Revista Română de Administrație Publică Locală (RRAPL) a realizat excursia de specializare în SUA, la care a participat o delegație redusă din care făcea parte și Nicu Moldovan.
Iată ce a consemnat RRAPL din acea vizită pentru care s-a colectat din mai multe zone:
Orange County a primit în data de 10 septembrie 2014 o delegație formată din aleși locali și reprezentanți ai administrației publice din România. Din delegatia condusa de Dr. Thomas A. Bryer, directorul Centrului de Management Public și Nonprofit și profesor la Școala de Administrație Publica din cadrul Universității din Central Florida, au făcut parte și Nicolae Moldovan, primarul orasului Beclean, Mircea Dumitru, primarul comunei Brăhăsești, Gheorghe Catrinoiu, primarul municipiului Fetești, Maria Ștefănescu, secretarul orașului Mioveni și Aurel Costache, viceprimarul orașului Mioveni. Vizita delegatiei s-a concentrat in special asupra schimbului de informatii referitoare la administratia publica din Statele Unite si din Orange County, precum si la administratia publica din România.
Primarul Ovidiu Crețu a încercat o manipulare ieftină prin promovarea unui titlu fără valoare, dar o parte a opiniei publice s-a inflamat la gesturile sale de propagandă. Se pare că tentativa de înșelăciune îl va discredita și mai tare pe Ovidiu Crețu, aflat în picaj liber înainte campaniei electorale.
Numai VIDANJA ii mai spala creierii.
cine ii crede pe mincinosii astia?
bine Bujor. tine-o tot asa!!!
ei…ei…ei… vine vremea scadentelor