Încă din vara acestui an, Spitalul Județean s-a lăudat cu semnarea unui contract pentru achiziționarea unui tomograf , dar deocamdată proiectul NU este implementat. Între timp s-a finalizat licitația pentru livrarea echipamentelor, dar cu toate astea Spitalul Județean NU poate avea tomograf… din lipsă de spațiu!
Din aceste considerente, serviciul de imagistică a fost externalizat și în continuare va fi realizat de HIPERDIA.
Spitalul Județean a fost cuprins într-un Program de Modernizare, derulat de Banca Mondială și va avea: un Computer Tomograf ultramodern, un RMN și un PACS (Sistem de Arhivare și Transmitere a Datelor). O investiție care va facilita investigațiile pacienților direct în Spitalul Județean. Odată cu Bistrița au mai prins finanțare pentru tomograf: Zalău, Piatra Neamț, Suceava, Sf. Gheorghe, Târgu Jiu, Buzău, Botoșani, Pitești, Ploiești, Brașov, Sibiu, București, Tulcea, Ialomița, Giurgiu, Călărași, Alexandria.
Hiperdia prinde un contract de 800.000 de euro! Încă de-acum 4 ani, Hiperdia a intrat pe piață și absolut toate investigațiile Spitalului Județean (decontate de CAS) au fost realizate de firma privată!
Contractul a fost estimat la un milion de euro și la licitație s-au prezentat două firme. În cele din urmă Hiperdia a prins contractul la 800.000 de euro (3. 600.000 de lei) și va oferi aceste servicii Spitalului Județean. Contractul ete încheiat pe 3 ani și banii vor fi decontați din fondurile CAS.
Criterii prevăzute în caietul de sarcini:
– să asigure program de funcționare 24/7
– să facă dovada că deține personal calificat
– să facă dovada că deține contract de service 24/24
– pentru investigațiile în regim de urgență UPU să ofere rezultatul investigației medicale, interpretată de un medic specialist, în maxim 30 de minute (telefonic) și în maxim 2 ore în scris (email).
– să efectueze investigația medicală în maxim 30 de minute.
Componentele care au contat în atribuirea contractului: prețul cel mai scăzut, timpul de răspuns în cazul urgențelor timpul de răspuns în cazul non-urgențelor.
Ca și locație, Hiperdia a primit un spațiu în incinta Policlinii și bolnavii care intră pe urgență sunt transportați acolo, după care sunt aduși înapoi la Spitalul Județean. Asta deoarece atât Buta cât și Lazany au declarat în mai multe rânduri că NU există spațiu suficient la Spitalul Județean și de aceea HIPERDIA funcționează într-un spațiu public al Policlinicii.
Parterul Spitalului Județean va fi modificat pentru a face față unui flux mare de pacienți, odată cu aducerea tomografului mult-promis! Până atunci, Hiperdia și-a asigurat spatele cu un contract de 800.000 de euro!
Parterul Spitalului Județean va fi re-configurat pentru ca instituția să-și poată putea amplasa în incintă aparatura modernă și să-și asigure serviciile de imagistică. Din punct de vedere financiar, Hiperdia va pierde la această afacere și va rămâne doar cu contractele private, dar până atunci și-a asigurat un contract pe 3 ani.
Proiectul Spitalului Județean este unul de durată și până la finalizarea modernizărilor, Hiperdia a prins un contract de 800.000 de euro pe serviciile de imagistică ale Spitalului Județean.
SERVICII IMAGISTICA MEDICALA – INVESTIGATII CT – CT abdomen + urografie – CT abdomen cu contrast – CT abdomen nativ – CT angio aorta abdominala + periferica – CT angio aorta toracica + abdomen cu substanta de contrast – CT angio carotide + craniu – CT angio periferica – CT angio torace – CT coloana vertebrala segment cu contrast – CT coloana vertebrala segment nativ – CT coclonoscopie virtuala nativ – CT craniu cu contrast – CT craniu nativ – CT membru segment nativ – CT pelvis cu contrast – CT pelvis nativ – CT regiune gat cu contrast – CT regiune gar nativ – CT torace cu contrast – CT torace nativ – CT angino craniu – sunt serviciile pe care le oferă Hiperdia, conform contractului de 800.000 de euro, încheiat cu Spitalul Județean Bistrița-Năsăud.
Omorati limba romana cu staff-ul de conducere al vostru.
Cu cine ati facut muzica in liceu ? S-au n-ati facut ? (MUZICA sau LICEU)