Restaurantul Ardeal din Bistrița își reia activitatea

Începând cu data de 2 august, Restaurantul Ardeal din Bistrița își reia activitatea, anunță, printr-un comunicat de presă, administratorul unității, Adrian Zbârci.

Restaurant ARDEAL din municipiul Bistrița vă informează că începând cu data de 02.08.2023 își reîncepe activitatea. În perioada de întrerupere, prin efortul salariaților unității, au fost înlăturate toate deficiențele constatate de organele de control. Suntem în prezent în posibilitatea de a oferi consumatorilor individuali precum și ai unităților care vor face comenzi către unitatea noastră să livram produse culinare la cel mai înalt nivel sanitar-veterinar. Pentru livrări ne puteți contacta la nr. de telefon 0744 717 496, iar pentru servirea meniului vă așteptăm în sala restaurantului. Vă mulțumim pentru înțelegere, răbdare și apreciere”, a transmis administratorul societății, Adrian Sbârci.

Pe de altă parte, directorul executiv al Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Bistrița-Năsăud, Ioan Bogolin, afirmă că Restaurantul Ardeal a fost reautorizat pe segmentul de servire a mesei, însă activitatea de catering nu a fost reautorizată.

Luna trecută, Restaurantul Ardeal a fost în centrul unui scandal izbucnit după ce zeci de persoane, adulți și copii, au ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița cu simptome de toxiinfecție alimentară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!